VIP-TELTTA VUOKRAUS

VIP-teltta kohottaa juhlasi uudelle tasolle

Haluatko tapahtumaasi suuren maailman luksustunnelmaa ja eksotiikkaa? Etsitkö ulkojuhliisi jotain hienompaa kuin tavallista juhlatelttaa tai heppoista katosta? VIP-teltan vuokraus on silloin vastaus pohdintoihisi.

VIP-teltta on nimensä mukaisesti todellista luksusta telttamarkkinoilla. VIP-teltassa teltan ja talon rajat hämärtyvät tarjoten tilaisuuteesi upeat ja poikkeukselliset puitteet.

Teltan kaikki seinät koostuvat 4 metriä korkeista elementtirakenteisista karkaistuista laseista tai kirkkaista ja kovista muovi-ikkunoista. Harjakorkeus on hulppeat 7 metriä luoden tilaan todellista avaruuden tuntua. Teltta varustetaan kasettilattialla, joka viimeistellään tapahtuman henkeen ja väritykseen soveltuvalla messumatolla. Joustavat rakennusvaihtoehdot mahdollistavat teltan rakentamisen myös täysin pyöreänä. Lisäksi teltta on lukittava.

>Ota yhteyttä

Vuokrattava VIP-teltta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Kun haluat tarjota asiakkaillesi yksityisen edustustilan vaikkapa autiolla rannalla tai kaupungin puistossa kaikilla mukavuuksilla, ratkaisu on Losberger VIP -teltta. Tai kenties haluat järjestää kaveriporukan kanssa vähän hulppeammat ulkobileet?

Telttarent vuokraa VIP-teltat kaikkiin tarpeisiin laadukkaasti ja ammattitaidolla. VIP-telttamme koko 200 - 600 m2 mahdollistaa ison kokoluokan juhlat ja tapahtumat. Meiltä voit vuokrata myös kaiken muun tarvittavan esiintymislavaa ja baaritiskiä myöten. Tarjonnassamme on lisäksi kattavat valaistuspalvelut, joilla luot VIP-telttaan oikeanlaisen juhlatunnelman.

Olipa tarpeesi pitkä- tai lyhytaikainen, meiltä vuokraat VIP-teltat joustavasti ja luotettavasti.

Telttarentin logo, ei syvätty