TAPAHTUMATELTTAVUOKRAUS

Suuret tapahtumateltat vaikuttaviin tapahtumiin

Haluatteko yritysjuhliinne ison bändin soittamaan ja 1000 ihmistä tanssimaan säältä suojassa? Tai onko aikeenanne järjestää ulkoilmaseminaari monine puhujineen ja tarvitsette istumapaikat runsaalle yleisölle? Kutkuttaako teitä ajatus siitä, että tuhansia ihmisiä olisi nauttimassa auringosta, hyvästä seurasta sekä suosikkiesiintyjistä teidän tapahtumassanne? Onnistuu!

Tai ehkä olette järjestämässä tapahtumaa tapahtumamarkkinoinnin näkökulmasta vahvistaaksenne yrityksenne tai tuotteenne brändiä. Tapahtumatelttamme tarjoavat loistavat puitteet elämyksiä antavien tapahtumien järjestämiseen organisaationne sidosryhmälle. Vuokratkaa tapahtumateltta joustavasti ja luotettavasti meiltä.

Tapahtumatelttavuokraus - ammattitaidolla Telttarentiltä

Telttarentin suuret tapahtumateltat mahdollistavat todellisten massatapahtumien rakentamisen. Monimuotoisilla ja joustavilla ratkaisuilla saadaan aikaan upeita ja suuria telttakokonaisuuksia vaativiinkin suurtapahtumatarpeisiin.

Suurten tapahtumatelttojemme koot ovat 400 - 2000 m2, räystäskorkeudenkin ollessa mahtavat 340 cm.

Suurten tapahtumien järjestäminen on usein stressaavaa. Järjestäjällä on koko ajan monta palloa yhtä aikaa ilmassa. Ottakaa Telttarent mukaan tapahtumanne mahdollistamiseen ja vuokratkaa tapahtumateltta meiltä, niin säästytte näin ainakin yhdeltä stressin aiheelta.

Meidän tapahtumateltoissamme saatte suuretkin bileet pystyyn pienellä vaivalla!

>>Ota yhteyttä

Me järjestämme tapahtumanne myös alusta loppuun

Me hoidamme tapahtumanne niin halutessanne vaikka alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Kauttamme saatte tapahtumaanne kaiken tarpeellisen aina kalusteista ja esiintymislavasta somisteisiin saakka. Yhteistyökumppaneidemme kanssa toimitamme tapahtumaanne tarvittaessa myös monipuoliset ääni-, kuva- ja valopalvelut.

Suurtapahtumien telttarakentamisen toteutamme yhdessä maineikkaan yhteistyökumppanimme Suomen Tapahtumatuotannon kanssa.

>>Ota yhteyttä

Telttarentin logo, ei syvätty