TAPAHTUMATELTTA VUOKRAUS

Suuret tapahtumateltat vaikuttaviin tapahtumiin

Haluatko yritysjuhliisi ison bändin soittamaan ja 1000 ihmistä tanssimaan säältä suojassa? Tai onko aikeenasi järjestää ulkoilmaseminaari monine puhujineen ja tarvitset istumapaikat runsaalle yleisölle? Kutkuttaako ajatus siitä, että tuhansia ihmisiä olisi nauttimassa auringosta, hyvästä seurasta sekä suosikkiesiintyjistä sinun tapahtumassasi? Onnistuu!

Tai ehkä olet järjestämässä tapahtumaa tapahtumamarkkinoinnin näkökulmasta vahvistaaksesi yrityksesi tai tuotteesi brändiä. Tapahtumatelttamme tarjoavat loistavat puitteet elämyksiä antavien tapahtumien järjestämiseen organisaatiosi sidosryhmälle. Vuokraa tapahtumateltta joustavasti ja luotettavasti meiltä.

Tapahtumateltta vuokraus - ammattitaidolla Telttarentiltä

Telttarentin suuret tapahtumateltat mahdollistavat todellisten massatapahtumien rakentamisen. Monimuotoisilla ja joustavilla ratkaisuilla saadaan aikaan upeita ja suuria telttakokonaisuuksia vaativiinkin suurtapahtumatarpeisiin.

Suurten tapahtumatelttojemme koot ovat 400 - 2000 m2, räystäskorkeudenkin ollessa mahtavat 340 cm.

Suurten tapahtumien järjestäminen on usein stressaavaa. Järjestäjällä on koko ajan monta palloa yhtä aikaa ilmassa. Ota Telttarent mukaan tapahtumasi mahdollistamiseen ja vuokraa tapahtumateltta meiltä, säästyt näin ainakin yhdeltä stressin aiheelta.

Meidän tapahtumateltoissamme saat suuretkin bileet pystyyn pienellä vaivalla!

>>Ota yhteyttä

Me järjestämme tapahtumasi myös alusta loppuun

Me hoidamme tapahtumasi niin halutessasi vaikka alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Kauttamme saat tapahtumaasi kaiken tarpeellisen aina kalusteista ja esiintymislavasta somisteisiin saakka. Yhteistyökumppaneidemme kanssa toimitamme tapahtumaasi tarvittaessa myös monipuoliset ääni-, kuva- ja valopalvelut.

Suurtapahtumien telttarakentamisen toteutamme yhdessä maineikkaan yhteistyökumppanimme Suomen Tapahtumatuotannon kanssa.

>>Ota yhteyttä

Telttarentin logo, ei syvätty