PROMOOTIOTELTTAVUOKRAUS

Promootioteltta auttaa myyntisi nousuun

Promootioteltan vuokraaminen tukee näyttävyyttä. Vaikka markkinointikeskustelu keskittyy nykyään entistä enemmän sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin trendien ympärille, kannattaa pitää kuitenkin yksi asia mielessä: ihmiset tulevat aina tarvitsemaan oikeaa, kasvokkain tapahtuvaa kontaktia muihin ihmisiin. Ruutujen välityksellä tapahtuva kanssakäyminen ei tule korvaamaan kasvokkain koettuja ja jaettuja kokemuksia. Promootio on yksi vanhimmista markkinointimuodoista. Promootioiden toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana, ja sitä voidaan käyttää hyvin erilaisten markkinoinnillisten ja myynnillisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Promootioteltan avulla viette yrityksenne tuotteet ja palvelut helposti sinne, missä potentiaalisimmat asiakkaannekin ovat! Promootioteltalla syntyy hetkessä näyttävä ja persoonallinen messuosasto tai jo kaukaa erottuva keidas torille tai myyjäisiin.

>Ota yhteyttä

Vuokratkaa yrityksellenne personoitu promootioteltta

Iloinen, puhelias ja helposti lähestyttävä promoottori jää ihmisten mieliin. Promootiot ovatkin yksi tehokkaimmista markkinoinnin keinoista. Promoottori tarvitsee tietenkin onnistuneeseen promoon hyvät puitteet. Telttarentiltä vuokraatte promootioteltan helposti.

Yrityksen ilmeen ja värityksen mukainen promootioteltta takaa yritykselle aitiopaikan edistää näkyvyyttään. Telttarentiltä voit ostamisen sijaan vuokrata käyttöösi kustomoidun promootioteltan, jossa sivuseinien pinnat personoidaan juuri sinun markkinaviestilläsi.

Promootiotelttojemme telttakoot, 9 - 32 m2 ja räystäskorkeus 230 cm, mahdollistavat pienet ja vähän isommatkin promootiot ja esittelyt.

Vuokrattu promootioteltta on loistava ratkaisu silloin, kun yrityksenne tarvitsee satunnaisesti telttakalustoa myynninedistämistarkoituksessa eikä oman promoteltan hankkiminen ole taloudellisesti järkevää. Vuokrakalustolla voidaan myös tarvittaessa laajentaa jo mahdollisesti olemassa olevia promotelttojanne joustavasti ja kustannustehokkaasti!

Meiltä saatte vuokrattua näppärästi promoteltan lisäksi mm. pystypöydät sekä valaistuksen, joilla parannatte promopisteenne toimivuutta ja näkyvyyttä. Kauttamme saatte lisäksi Marrow’n promootiotuotteet, joilla piristätte myyntiänne entisestään.

Telttarentin logo, ei syvätty