PIKATELTTAVUOKRAUS

Pikateltta tekee ulkoilmatyöskentelystä mielekkäämpää

Pikateltta on erinomainen varuste, kun haluatte jalkauttaa oman yrityksenne tuotteet ja palvelut kivijalkamyymälästä ulkoilmaan, asiakaskunnan saataville. Pikateltta soveltuu erinomaisesti myynti- ja esittelyteltaksi messuille ja ulkoilmatapahtumiin sekä kotipihan puutarhajuhliin.

Pikapystytysteltat ovat hyvä ratkaisu silloin, kun haluatte itse hoitaa telttakatoksen pystyttämisen tai kun tapahtumassa telttarakenteet joudutaan purkamaan esimerkiksi yöksi pois paikoiltaan. Pikatelttojen pystytys on nopeaa ja se onnistuu kahdelta henkilöltä muutamassa minuutissa. Pikateltan kuljettaminen on myös helppoa ja ne soveltuvat erinomaisesti myös sisämessuilla käytettäviksi somistuselementeiksi.

Telttarent vuokraa pikatelttoja kaikenlaisiin tarpeisiin - joustavia ratkaisuja juuri teidän käyttötarkoituksianne varten.

>>Ota yhteyttä

Pikateltta vuokraus - nopeasti joustaviin tarpeisiin

Pikateltalla rakennatte messuosastostanne tai toripaikastanne asiakkaita kiinnostavan. Houkuttelevan näköinen telttakokonaisuus tekee asiakkaiden houkuttelun helpommaksi. Pikateltta tarjoaa hyvän sääsuojan ulkotapahtumissa ja nostaa tuotteiden myynnin ja esittelyn laadukkuutta. Pikatelttojen telttakoot ovat 9 - 32 m2 ja räystäskorkeus 200-250 cm.

Meiltä voitte vuokrata pikateltan lisäksi pystypöydät, penkit sekä valot, joilla parannatte entisestään esimerkiksi messuosastonne näyttävyyttä ja toimivuutta. Kysy meiltä myös monipuoliset Marrow’n promootiotuotteet myynninedistämiseen. Tutustu myös promootiotelttoihimme, joihin on mahdollista personoida sivuseinien pinnat yrityksenne ilmeeseen sopivaksi.

>>Kysy lisää

Telttarentin logo, ei syvätty