PIKATELTTA VUOKRAUS

Pikateltan vuokraaminen tekee ulkoilmatyöskentelystä mielekkäämpää

Pikateltta on erinomainen varuste, kun haluat jalkauttaa oman yrityksesi tuotteet ja palvelut kivijalkamyymälästä ulkoilmaan, asiakaskunnan saataville. Pikateltta soveltuu erinomaisesti myynti- ja esittelyteltaksi messuille ja ulkoilmatapahtumiin sekä kotipihan puutarhajuhliin.

Pikapystytysteltat ovat hyvä ratkaisu silloin, kun haluat itse hoitaa telttakatoksen pystyttämisen tai kun tapahtumassa telttarakenteet joudutaan purkamaan esimerkiksi yöksi pois paikoiltaan. Pikatelttojen pystytys on nopeaa, se onnistuu kahdelta henkilöltä muutamassa minuutissa. Pikateltan kuljettaminen on myös helppoa. Pikapystytysteltat soveltuvat erinomaisesti myös sisämessuilla käytettäviksi somistuselementeiksi.

Telttarent vuokraa pikatelttoja kaikenlaisiin tarpeisiin - joustavia ratkaisuja juuri sinun käyttötarkoitustasi varten.

>>Ota yhteyttä

Pikateltta vuokraus - nopeasti joustaviin tarpeisiin

Pikateltalla rakennat messuosastostasi tai toripaikastasi asiakkaita kiinnostavan. Houkuttelevan näköinen telttakokonaisuus tekee asiakkaiden houkuttelun helpommaksi. Pikateltta tarjoaa hyvän sääsuojan ulkotapahtumissa ja nostaa tuotteiden myynnin ja esittelyn laadukkuutta. Pikatelttojen telttakoot ovat 9 - 32 m2 ja räystäskorkeus 200-250 cm.

Meiltä voit vuokrata pikateltan lisäksi pystypöydät, penkit sekä valot, joilla parannat entisestään esimerkiksi messuosastosi näyttävyyttä ja toimivuutta. Kysy meiltä myös monipuoliset Marrow’n promootiotuotteet myynninedistämiseen. Tutustu myös promootiotelttoihimme, joihin on mahdollista personoida sivuseinien pinnat yrityksesi ilmeeseen sopivaksi.

>>Kysy lisää

Telttarentin logo, ei syvätty