JUHLATELTTAVUOKRAUS

Vuokratkaa juhlateltta juuri teidän tarpeisiinne

Tiedossa kesäiset sukujuhlat, muttei paikkaa, missä järjestää? Tarvitseeko yrityksenne tilan henkilöstöjuhliin? Kaikenlaiset juhlat saavat heti rennomman luonteen, kun niitä juhlitaan ulkosalla, sillä ulkojuhlissa ei jäykistellä. Juhlatelttavuokraus on kätevä vaihtoehto kaikenlaisiin ulkojuhliin. Aurinkoiset ja raikkaat ulkojuhlat sekä istuminen pitkälle iltaan luonnon helmassa ovat kesän parasta antia! Koska Suomen kesä tuppaa olemaan arvaamaton, joten kannattaa vuokrata juhlateltta suojaamaan juhlijoita sateelta.

Juhlatelttamme soveltuvat hyvin niin yritys- kuin yksityisjuhlien näyttämöksi tarjoten viihtyisää ja suojaisaa tapahtumatilaa tarvittaessa suuremmallekin väkijoukolle. Juhlatelttamme ovat saatavilla erilaisilla seinävaihtoehdoilla, jolloin juhlaan saadaan joko avoimet tai suojaiset puitteet. Lisäksi telttoihin voidaan asentaa tukeva ja kestävä kasettilattia, joka voidaan viimeistellä siistillä messumatolla. Meiltä vuokraatte helposti juhlateltan sekä juhlissa tarvittavat kalusteet.

>>Ota yhteyttä

Juhlateltalla varmistatte onnistuneet ulkojuhlat

Sadepäivä on suurin pelko ulkojuhlia suunnittelevan mielessä. Jos juhlapaikalla ei ole minkäänlaista suojaa, voi lyhytkin kuuro väärään aikaan sattuessaan pilata koko tapahtuman. Juhlateltta on paras apu sateen varalle.

Lattiallinen juhlateltta on loistava ratkaisu kohteisiin, joissa esimerkiksi asfaltti estää teltan ankkuroimisen maahan. Lattian paino riittää stabiloimaan teltan paikoilleen, jolloin erillisiä haruksia ei tarvita. Lattia lisää myös teltan käyttöturvallisuutta, näin kaikenikäisillä on teltan suojissa turvallista ja tukevaa liikkua.

Juhlatelttojen kokohaarukka on 60 - 800 m2 ja räystäskorkeus 230 cm.

Teltoistamme voidaan kuitenkin rakentaa useita eri yhdistelmävaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen soveltuvaksi. Suunnitellaan yhdessä teidän juhlianne parhaiten palveleva kokonaisuus.

Telttarentin logo, ei syvätty