HÄÄTELTTA VUOKRAUS

Vuokraamalla hääteltan mahdollistat onnistuneet ulkohäät

Kun vuokraat hääteltan, voit olla varma, että ulkoilmahääsi onnistuvat oli sää mikä tahansa. Vuosien varrella moni hääpari on skoolannut Telttarentin toimittamassa upeassa, valkoisessa hääteltassa. Hääteltan suojissa ei isokaan vesisade pääse pilaamaan hyvin suunniteltua ulkojuhlaa. Vuokraamme käyttöönne joustavat ratkaisut suuriin ja pieniin hääjuhliin. Hääteltassa onnistuu niin vihkiminen, ruokailu kuin häävalssin tanssahtelukin. Erilaisilla somisteilla, kasveilla ja valoilla saamme luotua häätelttaan juuri sellaisen tunnelman kuin toivotte.

Lattialliset telttamallimme mahdollistavat sujuvan häävalssin ja vieraidenne viihtymisen pitkälle kesäiseen yöhön. Autamme teitä järjestämään täydelliset ja onnistuneet juhlat.

Häätelttamme ovat kooltaan 60 – 400 m2. Erilaisia telttoja yhdistelemällä teemme juuri teidän erityisen päivänne parhaiten mahdollistavan kokonaisuuden.

Rakennetaan yhdessä elämänne ikimuistoisin juhlapäivä!

> Ota yhteyttä

Telttarent - tunnettu häärakentaja Pirkanmaalla

Ulkohäät teltassa ovat monien mahdollisuuksien juhlat. Luota hääsi ammattilaistemme käsiin. Osaamme ottaa huomioon monta sellaista seikkaa, jotka eivät välttämättä tule itselle mieleen. Huomioimme myös turvallisuus- ja käytännöllisyysseikat, jotta voitte keskittyä tärkeimpänä päivänänne nauttimaan tunnelmasta. Kauttamme saat häätelttaan myös tarvittavat terassilämmittimet, huolehdimme lämmityksestä olosuhteiden mukaan.

Telttamme ovat räätälöitävissä hääjuhlan mukaan niin koon kuin muodonkin puolesta. Vierasmäärä ei rajoita telttahäitä vaan ratkaisuja löytyy kaikenkokoisiin häihin. Meiltä saat telttoihin myös lasipintaiset seinät, jotka tekevät teltasta kiinteää tilaa vastaavan. Tutustu siis myös VIP-telttoihimme.

Palvelumme sisältävät telttojen lisäksi myös täydelliset kalustus- ja somistuspalvelut hääjuhliin. Telttoihimme on saatavissa esiintymislavat, upeat sisäkatot, tuolihupulliset tuolit, pöytäliinat, ruokapöydät, viherkasvit, suihkulähteet, lattiamatot, kristallikruunut, tunnelmavalaistukset ja paljon muuta. Toteutamme myös teemahäitä, esimerkiksi teemoilla Antiikin Puutarhat ja Keskiaikaiset Pidot. Vain mielikuvituksesi on rajana!

>>Ota yhteyttä

Telttarentin logo, ei syvätty