CATERING-TELTTA VUOKRAUS

Vuokraa catering-teltta festareille tai yritystapahtumaan

Vuokraamalla catering-teltan, vältyt suurelta investoinnilta. Ruokatarjoilut ovat iso osa erilaisia tapahtumia. Ruoka jos mikä jää useimmiten päällimmäiseksi mieleen tapahtumavieraille ja herättää suuriakin tunteita. Cateringteltta toimii loistavana tukikohtana tapahtumassa kuin tapahtumassa, jossa ruokatarjoilu on välttämätön. Cateringtelttamme suojissa valmistat ja tarjoilet ruuat suojassa luonnon vaihtelevilta sääilmiöiltä. Meiltä saat myös lattialliset juhlateltat, joilla mahdollistat ulkotapahtumasi ruokailun tukevasti pöytien ääressä. Pienet ja suuret tapahtumat hoituvat meiltä luotettavasti, laadukkaasti ja joustavasti.

Telttarent vuokraa catering-teltat ja niihin kalusteet

Voimme rakentaa teltoistamme juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden, olipa tarpeesi iso tai pieni, lyhyt- tai pitkäkestoinen. Meillä on käytössämme alamme huippukalusto ja eturivin osaajat, joiden avulla varmistat tapahtumasi onnistumisen. Voit huoletta luottaa tapahtumasi osaavien ammattilaistemme käsiin.

Kattavasta tarjoomastamme saat telttojen lisäksi myös kalustus- ja somistuspalvelut. Tutustu tarkemmin tuolien, pöytien ja penkkien vuokraukseen. Meiltä voit vuokrata catering-tilaisuutesi lisämausteeksi myös baaritiskin. Huolehdimme tarvittaessa tilaisuuteesi myös lämmityslaitteet (esim. terassilämmittimet) olosuhteiden mukaan.

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa saamme toteutettua sinulle juuri sellaisen ulkotapahtuman kuin toivot. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Tehdään yhdessä tapahtumastasi totta!

>>Ota yhteyttä

Telttarentin logo, ei syvätty