CATERING-TELTTAVUOKRAUS

Vuokratkaa catering-teltta festareille tai yritystapahtumaan

Vuokraamalla catering-teltan, vältytte suurelta investoinnilta. Ruokatarjoilut ovat iso osa erilaisia tapahtumia. Ruoka, jos mikä jää useimmiten päällimmäiseksi mieleen tapahtumavieraille ja herättää suuriakin tunteita. Catering-teltta toimii loistavana tukikohtana tapahtumassa kuin tapahtumassa, jossa ruokatarjoilu on välttämätön. Catering-telttamme suojissa valmistatte ja tarjoilette ruoat suojassa luonnon vaihtelevilta sääilmiöiltä. Meiltä saatte myös lattialliset juhlateltat, joilla mahdollistatte ulkotapahtumanne ruokailun tukevasti pöytien ääressä. Pienet ja suuret tapahtumat hoituvat meiltä luotettavasti, laadukkaasti ja joustavasti.

Telttarent vuokraa catering-teltat ja kalusteet niihin

Voimme rakentaa teltoistamme juuri teidän tarpeitanne parhaiten palvelevan kokonaisuuden, olipa tarpeenne iso tai pieni, lyhyt- tai pitkäkestoinen. Meillä on käytössämme alamme huippukalusto ja eturivin osaajat, joiden avulla varmistatte tapahtumanne onnistumisen. Voitte huoletta luottaa tapahtumanne osaavien ammattilaistemme käsiin.

Kattavasta tarjoomastamme saat telttojen lisäksi myös kalustus- ja somistuspalvelut. Tutustu tarkemmin tuolien, pöytien ja penkkien vuokraukseen. Meiltä voit vuokrata catering-tilaisuutenne lisämausteeksi myös baaritiskin. Huolehdimme tarvittaessa tilaisuuteenne myös lämmityslaitteet (esim. terassilämmittimet) olosuhteiden mukaan.

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa saamme toteutettua teille juuri sellaisen ulkotapahtuman kuin toivotte. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Tehdään yhdessä tapahtumastasi totta!

>>Ota yhteyttä

Telttarentin logo, ei syvätty