TELTTAVUOKRAUS

Takaamme tapahtumanne onnistumisen

Nykyaikainen telttateknologia mahdollistaa ulkoilmatapahtumanne monipuolisen, näyttävän ja turvallisen rakentamisen. Takaamme käyttöönne alan parhaat tuotteet ja joustavat toteutusmahdollisuudet. Eri telttoja yhdistelemällä voimme rakentaa juuri haluamasi kokonaisuuden.

Tarvittaessa toteutamme myös koko tapahtumanne somistuksen ja tarvittavan tapahtumatekniikan "avaimet-käteen" –periaatteella.

PIKAPYSTYTYSTELTAT

Pikapystytysteltat ovat hyvä ratkaisu silloin, kun haluatte itse hoitaa telttakatoksen pystyttämisen tai kun tapahtuman telttarakenteet joudutaan purkamaan esimerkiksi yöksi pois paikoiltaan.

Pikapystytysteltan pystyttäminen onnistuu kahdelta henkilöltä muutamassa minuutissa. Pikapystytysteltat soveltuvat hyvin myös messuilla sisätilassa käytettäviksi somistuselementeiksi.

Telttakoot 9 - 32 m2, räystäskorkeus 200-250 cm

HÄÄ- JA CATERINGTELTAT

Vuosien varrella moni hääpari on skoolannut Telttarentin toimittamassa valkoisessa, upeassa hääteltassa. Vuokraamme käyttöönne joustavat ratkaisut suuriin ja pieniin juhliin. Lattialliset telttamallimme mahdollistavat sujuvan häävalssin ja vieraidenne viihtymisen pitkälle kesäiseen yöhön.
Telttarent on tunnettu häärakentaja Pirkanmaalla.

Palvelumme sisältävät telttojen lisäksi myös täydelliset kalustus- ja somistuspalvelut hääjuhliin. Telttoihimme on saatavissa esiintymislavat, upeat sisäkatot, tuolihupulliset tuolit, pöytäliinat, ruokapöydät, viherkasvit, suihkulähteet, lattiamatot, kristallikruunut, tunnelmavalaistukset ja paljon muuta. Toteutamme myös teemahäitä, esim. Antiikin Puutarhat ja Keskiaikaiset Pidot. Vain mielikuvituksenne on rajana!

Rakennetaan yhdessä elämänne ikimuistoisin juhlapäivä.

Häätelttamme ovat kooltaan 60 – 400 m2.

JUHLATELTAT

Juhlatelttamme soveltuvat hyvin yritys- ja yksityisjuhlien näyttämöksi tarjoten viihtyisää ja suojaisaa tapahtumatilaa tarvittaessa suuremmallekin väkijoukolle. Teltoista voidaan rakentaa useita eri yhdistelmävaihtoehtoja kulloiseenkin tarpeeseen soveltuvaksi. Lisäksi telttoihin voidaan asentaa tukeva ja kestävä kasettilattia, joka viimeistellään siistillä messumatolla.

Lattiallinen juhlateltta soveltuu erityisen hyvin rakennuskohteisiin, jossa esim. asfaltti estää teltan ankkuroimisen maahan. Lattian paino riittää stabiloimaan teltan paikoilleen jolloin erillisiä haruksia ei tarvita.

Telttakoot 60 - 800 m2, räystäskorkeus 230 cm

SUURET TAPAHTUMATELTAT

Suuret tapahtumateltat mahdollistavat todellisten massatapahtumien rakentamisen. Näillä monimuotoisilla ja joustavilla ratkaisuilla saadaan aikaan upeita ja suuria telttakokonaisuuksia vaativiin suurtapahtumatarpeisiin.

Haluatko yritysjuhliisi ison bändin soittamaan ja 1000 ihmistä tanssimaan säältä suojassa?
Onnistuu!

Telttakoot 400 - 2000 m2, räystäskorkeus 340 cm

PROMOOTIOTELTAT

Nyt voitte ostamisen sijaan vuokrata käyttöönne personoidun promootioteltan, jossa sivuseinien pinnat personoidaan juuri teidän markkinaviestillänne. Vuokrattu promootioteltta on loistava ratkaisu silloin, kun yrityksenne tarvitsee satunnaisesti telttakalustoa myynninedistämistarkoituksessa, eikä oman promoteltan hankkiminen ole taloudellisesti järkevää.

Vuokrakalustolla voidaan myös tarvittaessa laajentaa jo mahdollisesti olemassa olevia promotelttojanne joustavasti ja kustannustehokkaasti!

Promootioteltalla syntyy hetkessä myös näyttävä ja persoonallinen messuosasto.

Telttakoot 9 - 32 m2, räystäskorkeus 230 cm

Telttarentin logo, ei syvätty