TELTTAVUOKRAUS

Takaamme tapahtumasi onnistumisen

Nykyaikainen telttateknologia mahdollistaa ulkoilmatapahtumasi monipuolisen, näyttävän ja turvallisen rakentamisen. Takaamme käyttöösi alan parhaat tuotteet ja uskomattoman joustavat toteutusmahdollisuudet. Eri telttoja yhdistelemällä voimme rakentaa juuri haluamasi kokonaisuuden.

Tarvittaessa toteutamme myös koko tapahtumasi somistuksen ja tarvittavan tapahtumatekniikan "avaimet-käteen" –periaatteella.

PIKAPYSTYTYSTELTAT

Pikapystytysteltat ovat hyvä ratkaisu silloin, kun haluat itse hoitaa telttakatoksen pystyttämisen tai kun tapahtumassa telttarakenteet joudutaan purkamaan esimerkiksi yöksi pois paikoiltaan.

Pikapystytysteltan pystyttäminen onnistuu kahdelta henkilöltä muutamassa minuutissa. Pikapystytysteltat soveltuvat hyvin myös messuilla sisätilassa käytettäviksi somistuselementeiksi.

Telttakoot 9 - 32 m2, räystäskorkeus 200-250 cm

HÄÄ- JA CATERINGTELTAT

Vuosien varrella moni hääpari on skoolannut Telttarentin toimittamassa valkoisessa, upeassa hääteltassa. Vuokraamme käyttöönne joustavat ratkaisut suuriin ja pieniin juhliin. Lattialliset telttamallimme mahdollistavat sujuvan häävalssin ja vieraidenne viihtymisen pitkälle kesäiseen yöhön.
Telttarent on tunnettu häärakentaja Pirkanmaalla.

Palvelumme sisältävät telttojen lisäksi myös täydelliset kalustus- ja somistuspalvelut hääjuhliin. Telttoihimme on saatavissa esiintymislavat, upeat sisäkatot, tuolihupulliset tuolit, pöytäliinat, ruokapöydät, viherkasvit, suihkulähteet, lattiamatot, kristallikruunut, tunnelmavalaistukset ja paljon muuta. Toteutamme myös teemahäitä, esim. Antiikin Puutarhat ja Keskiaikaiset Pidot. Vain mielikuvituksesi on rajana !

Rakennetaan yhdessä elämänne ikimuistoisin juhlapäivä.

Häätelttamme ovat kooltaan 60 – 400 m2.

JUHLATELTAT

Juhlatelttamme soveltuvat hyvin yritys- ja yksityisjuhlien näyttämöksi tarjoten viihtyisää ja suojaisaa tapahtumatilaa tarvittaessa suuremmallekin väkijoukolle. Teltoista voidaan rakentaa useita eri yhdistelmävaihtoehtoja kulloiseenkin tarpeeseen soveltuvaksi. Lisäksi telttoihin voidaan asentaa tukeva ja kestävä kasettilattia, joka viimeistellään siistillä messumatolla.

Lattiallinen juhlateltta soveltuu erityisen hyvin rakennuskohteisiin, jossa esim. asfaltti estää teltan ankkuroimisen maahan. Lattian paino riittää stabiloimaan teltan paikoilleen jolloin erillisiä haruksia ei tarvita.

Telttakoot 60 - 800 m2, räystäskorkeus 230 cm

SUURET TAPAHTUMATELTAT

Suuret tapahtumateltat mahdollistavat todellisten massatapahtumien rakentamisen. Näillä monimuotoisilla ja joustavilla ratkaisuilla saadaan aikaan upeita ja suuria telttakokonaisuuksia vaativiin suurtapahtumatarpeisiin.

Haluatko yritysjuhliisi ison bändin soittamaan ja 1000 ihmistä tanssimaan säältä suojassa?
Onnistuu!

Telttakoot 400 - 2000 m2, räystäskorkeus 340 cm

PROMOOTIOTELTAT

Nyt voit ostamisen sijaan vuokrata käyttöösi personoidun promootioteltan, jossa sivuseinien pinnat personoidaan juuri sinun markkinaviestilläsi. Vuokrattu promootioteltta on loistava ratkaisu silloin, kun yrityksesi tarvitsee satunnaisesti telttakalustoa myynninedistämistarkoituksessa, eikä oman promoteltan hankkiminen ole taloudellisesti järkevää.

Vuokrakalustolla voidaan myös tarvittaessa laajentaa jo mahdollisesti olemassa olevia promotelttojasi joustavasti ja kustannustehokkaasti!

Promootioteltalla syntyy hetkessä myös näyttävä ja persoonallinen messuosasto.

Telttakoot 9 - 32 m2, räystäskorkeus 230 cm

VIP-TELTAT

VIP-teltta on nimensä mukaisesti todellista luksusta telttamarkkinoilla. VIP-teltassa teltan ja talon rajat hämärtyvät tarjoten tilaisuuteesi upeat ja poikkeukselliset puitteet. Joustavat rakennusvaihtoehdot mahdollistavat teltan rakentamisen myös täysin pyöreänä.

Teltan kaikki seinät koostuvat 4 metriä korkeista elementtirakenteisista karkaistuista laseista tai kirkkaista ja kovista muovi-ikkunoista. Harjakorkeus on hulppeat 7 metriä luoden tilaan todellista avaruuden tuntua. Teltta varustetaan kasettilattialla, joka viimeistellään tapahtuman henkeen ja väritykseen soveltuvalla messumatolla. Lisäksi teltta on lukittava.

Kun haluat tarjota asiakkaillesi yksityisen edustustilan vaikkapa autiolla rannalla tai kaupungin puistossa kaikilla mukavuuksilla, ratkaisu on Losberger VIP -teltta.

Telttakoko 200 - 600 m2, räystäskorkeus 400 cm

Telttarentin logo, ei syvätty