PÖYTIEN VUOKRAUS

Pöytien vuokraus vaivattomasti Telttarentiltä

Vuokraa pöydät esim. messuille ja tapahtumiin. Taittojalkainen suorakaiteen muotoinen pöytä soveltuu niin ruokapöydäksi kuin tarjoilupöydäksi, osaksi isompaa buffetpöytää tai apupöydäksi baariin. Vuokrattavat pöytämme käyvät sisä- ja ulkokäyttöön, pöytähupuilla tai ilman. Pöytiä voidaan tarvittaessa yhdistää pitkittäissuunnassa toisiinsa. Pöytämme toimivat todella näppärästi myös tukevana esittelypöytänä messuilla.

Etsitkö kevyempiä pöytäratkaisuja esimerkiksi cocktail-tapahtumaan? Valikoimassamme on pystypöydät, jotka soveltuvat loistavasti seisovaan ruokailuun myös ulkotapahtumissa. Pystypöydät saatavana stretch-hupulla.

Etkö ole varma, millaiset pöydät tarvitsisit tapahtumaasi? Ei hätää. Voit keskustella tapahtumastasi ja siihen liittyvistä tarpeista kanssamme. Yhdessä löydämme varmasti sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

>>Ota yhteyttä

Vuokrattavilla pöydillä ja tuoleilla luot tapahtumaasi toimivan kokonaisuuden

Telttarent vuokraa tuolit ja pöydät yhdessä tai erikseen, juuri tarpeidesi mukaan. Räätälöimme tarvittaessa toiveittesi ja tarpeittesi mukaan tapahtumaasi sopivan kokonaisuuden.

>>Ota yhteyttä

Telttarentin logo, ei syvätty