PÖYTIEN VUOKRAUS

Pöytien vuokraus vaivattomasti Telttarentiltä

Vuokratkaa pöydät esim. messuille ja tapahtumiin. Taittojalkainen suorakaiteen muotoinen pöytä soveltuu niin ruokapöydäksi kuin tarjoilupöydäksi, osaksi isompaa buffetpöytää tai apupöydäksi baariin. Vuokrattavat pöytämme käyvät sisä- ja ulkokäyttöön, pöytähupuilla tai ilman. Pöytiä voidaan tarvittaessa yhdistää pitkittäissuunnassa toisiinsa. Pöytämme toimivat todella näppärästi myös tukevana esittelypöytänä messuilla.

Etsittekö kevyempiä pöytäratkaisuja esimerkiksi cocktail-tapahtumaan? Valikoimassamme on pystypöydät, jotka soveltuvat loistavasti seisovaan ruokailuun myös ulkotapahtumissa. Pystypöydät saatavana stretch-hupulla.

Ettekö ole varmoja, millaiset pöydät tarvitsisitte tapahtumaanne? Ei hätää. Voitte keskustella tapahtumastanne ja siihen liittyvistä tarpeista kanssamme. Yhdessä löydämme varmasti teille parhaiten sopivan ratkaisun.

>>Ota yhteyttä

Vuokrattavilla pöydillä ja tuoleilla luotte tapahtumaanne toimivan kokonaisuuden

Telttarent vuokraa tuolit ja pöydät yhdessä tai erikseen, juuri tarpeidesi mukaan. Räätälöimme tarvittaessa toiveidenne ja tarpeidenne mukaan tapahtumaanne sopivan kokonaisuuden.

>>Ota yhteyttä

Telttarentin logo, ei syvätty